Feliratkereső

Többféleképp kereshetsz. Lehet az a sorozat neve, vagy a sorozat nevének töredéke. Kereshetsz színész nevére, szerep nevére, keresztnevére, vezetéknevére vagy a teljes névre.

Lehetőséged van keresni az epizód címére, vagy annak töredékére. Valamilyen stílusú sorozatot keresel? Add meg a műfaját (pl.: drama, sci-fi), így megkapod a hangulatodnak megfelelő sorozatokat.

Mire nem kereshetsz? A sorozat kereső nem fog megtalálni elírt neveket, nem fogja kitalálni mire gondoltál sajnos. Nem tudsz még nem létező sorozatra se keresni, ez nem időgép! Nem tudsz a sorozat magyar nevére keresni, az adatbázisban eredeti nyelven tárolódnak a nevek. Tehát ha a „Dr. House”-t keresed, akkor azt írd hogy „House”, ha a „Showder Klub”-ot keresed, azt meg fogod találni ilyen egyszerűen.

Túl sok találatot kaptál, és nincs benne amit keresel? Pontosítsd a keresést! Tegyük fel én a „The Vampire Diariest” akarom megtalálni. Beírom, hogy „the”, lesz 1000 irreleváns találat, amiből meglátom az első 25-öt. Ilyenkor jön a pontosítás. „Vampire Diaries” keresésre első helyen meg fogod találni amit kerestél. Pontosíthatod még a keresést azzal, ha idézőjelek közé teszed a címet. "The Vampire Diaries"-t írva a keresőbe, csak az egyező nevű sorozatot kapod meg.

A keresőben nem számítanak a kis-, és nagybetűk. Írhatod HOUSE-nak, de house-nak is. Nem számít. Azonban a keresőbe nem írhatsz olyanokat mint a google-be, például „+” jelet a szavak kapcsolódásához. Ezt nem fogja helyesen értelmezni.

Ez a kereső a Sorozat Trackeren.